Σβίγκου: Αποδοκιμάζουμε την προσβλητική δήλωση της Αυλωνίτου - iefimerida.gr

Σβίγκου: Αποδοκιμάζουμε την προσβλητική δήλωση της Αυλωνίτου

Ρ. Σβίγκου/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα tweet, στον προσωπικό της λογαριασμό, σχολίασε αρνητικά τις απρεπείς σημερινές δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλώνίτου, κατά του πρόεδρου της ΝΔ, η Ράνια Σβίγκου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη . Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση», έγραψε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινη προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνιτου για τον Κ. Μητσοτάκη . Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη δημοσίως σε μια πρωτοφανή υβριστική αναφορά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον όπως είπε ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες», αλλά στη συνέχεια, μετά από αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (ΝΔ), είπε χαρακτηριστικά πως ο κ. Μητσοτάκης «λέει π@π@ριές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ