Καμίλα Κλιζ -Η κόρη του ηθοποιού Τζον Κλιζ είναι εντυπωσιακή και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Καμίλα Κλιζ -Η κόρη του ηθοποιού Τζον Κλιζ είναι εντυπωσιακή και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της [εικόνες]

Ο ηθοποιός Τζον Κλιζ /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζον Κλιζ είναι ένας από τους μεγαλύτερους Βρετανούς ηθοποιούς που μεσουράνησε στις κωμωδίες της δεκαετίας του ‘60.

Ανήκει στους γνωστούς μας Monty Pythons ενώ έχει ενσαρκώσει σχεδόν όλους τους ρόλους στην μεγάλη και μικρή οθόνη. Έπαιξε στην πολύ γνωστή ταινία «Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα», ενώ έχει συμμετάσχει σε ταινίες του Τζέιμς Μποντ, του Χάρι Πότερ και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».

Ο ηθοποιός συνεχίζει ακούραστος την καριέρα του στα 78 του χρόνια καθώς συμμετέχει σε πολλές νέες ταινίες και σειρές. Μάλιστα, έκανε ένα διάλειμμα από το βαρύ πρόγραμμά του για να εμφανιστεί στο «The One Show» του BBC στο Λονδίνο. Τον συνόδευε η δεύτερη και μικρότερη κόρη του, Καμίλα.

Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα είναι 34 ετών και επίσης ηθοποιός και - όπως ο πατέρας της - κωμικός. Την απέκτησε από την πρώην γυναίκα του, Μπάρμπαρα Τρένθαμ.

Δείτε την εντυπωσιακή κόρη του ηθοποιού Τζον Κλιζ, Καμίλα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμίλα Κλιζ Τζον Κλιζ Ηθοποιός κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ