Αυτοί θα μετέχουν στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Αυτοί θα μετέχουν στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Αυτοί θα μετέχουν στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σύνθεση της εθνικής εκλογικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει την Τετάρτη το απόγευμα η Ιπποκράτους θέτοντας σε διάταξη μάχης όλα τα κορυφαία στελέχη της.

Η επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά με στόχο να «κλείσει» τις λίστες με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς την Μεγάλη Τετάρτη θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο προκειμένου να επικυρώσει τις υποψηφιότητες. Μάλιστα ο συντονιστής της επιτροπής Βασίλης Γερανίδης επιδιώκει η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής να γίνει ακόμη και σήμερα για να αρχίσει άμεσα η συγκρότηση των ψηφοδελτίων που σε ποσοστό 60% θα πρέπει να είναι ανανεωμένα για το ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο όργανο θα συνεδριάσει και την επόμενη Παρασκευή 6 Απριλίου με την συμμετοχή των γραμματέων περιφερειακών και νομαρχιακών οργανώσεων καθώς και της εθνικής αντιπροσωπείας νεολαίας ούτως ώστε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να ζητήσει απ' όλα τα στελέχη του κόμματος να βοηθήσουν για την πρωτιά του κόμματος στις εκλογές.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κήρυξε διμέτωπο αγώνα προς τα αριστερά και τα δεξιά και επεσήμανε ότι το κεντρικό δίλημμα των επερχόμενων εκλογών συνίσταται στο πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος και όχι στο σχήμα διακυβέρνησης. Παράλληλα, επεσήμανε ότι υπάρχει ανάγκη για μετάβαση από το Μνημόνιο σε ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, ενώ είπε ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει νωρίτερα για να αποφευχθούν οι οριζόντιες περικοπές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταβαίνει αύριο για επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο συνοδευόμενος από τους Πέτρο Ευθυμίου και Γιάννη Μανιάτη. Στο μεταξύ «άλυτο» παραμένει το θέμα της επιστροφής ή μη των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει διαμηνύσει ότι θα το επιλύσει μόνος του. Ο κ. Βενιζέλος φέρεται σε κλειστή σύσκεψη που είχε με συνεργάτες του να σχολίασε ότι τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να πάρει αποφάσεις επιμένοντας ότι η επιστροφή ορισμένων εξ αυτών θα προκαλέσει συσπείρωση στην παράταξη.

Η Εθνική Εκλογική Επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Πέμπτη στις 13.00.

Στην επιτροπή μετέχουν ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι (Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπας, Μ. Μπεντενιώτης), ο Πρόεδρος της Βουλής, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΙΣΤΑΜΕ, ο Γραμματέας και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της ΕΚΑΠ και της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, ο νέος και ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής, ο Διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού και η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός από τα μέλη που μετέχουν λόγω της ιδιότητάς τους, στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή μετέχουν οι: Mίμης Ανδρουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χρήστος Παπουτσής, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ