Της ζήτησαν να σκεπαστεί για να θηλάσει δημόσια και αυτό έκανε, αλλά τελείως διαφορετικά -Η viral εικόνα - iefimerida.gr

Της ζήτησαν να σκεπαστεί για να θηλάσει δημόσια και αυτό έκανε, αλλά τελείως διαφορετικά -Η viral εικόνα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 34χρονη Melanie Dudley βρισκόταν σε ένα εστιατόριο -κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών- όταν αποφάσισε να θηλάσει το τεσσάρων μηνών μωρό της.

Η αναπάντεχη αντίδραση ενός θαμώνα του μαγαζιού μπροστά στη θέα του θηλασμού, πήρε μια απάντηση που αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία. Οπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral.

Πολλές φορές κάτι που αξιολογείται ως εντελώς φυσικό και δεδομένο από κάποιους, κρίνεται ως προσβλητικό από κάποιους άλλους.

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που μια γυναίκα που θηλάζει σε δημόσιο χώρο δέχεται την έντονη αντίδραση των γύρω της.

Τι συνέβη ακριβώς: η Μelanie θέλησε να θηλάσει το μωρό καθώς βρισκόταν σε ένα εστιατόριο με την οικογένειά της, όταν ένας από τους πελάτες πήρε προσωπικά αυτό που έκανε.

Της ζήτησε να κουκουλωθεί κι εκείνη το έκανε: με τον πιο καυστικό τρόπο.

Δείτε την φωτογραφία που έγινε viral, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θηλασμός δημόσιος θηλασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ