Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη Χριστίνα Μπόμπα για τον στολισμό του γάμου τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη Χριστίνα Μπόμπα για τον στολισμό του γάμου τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Σίφνο για τις προετοιμασίες του γάμου τους βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι που παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, ταξίδεψε μέχρι το νησί για τις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου του και βρέθηκε σε δίλημμα σχετικά με τον στολισμό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη Χριστίνα Μπόμπα για τον στολισμό του γάμου τους [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και όσο, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα είχε τον πρώτο λόγο, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να παρουσιάσει τα πράγματα με λίγο χιούμορ.

Δείχνοντας στους φαν του δύο στολίδια από τα οποία έπρεπε να επιλέξουν το ένα, ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε πως η γυάλινη λάμπα με το κεράκι ήταν και πιο πρακτική επιλογή καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τον παπά και ως...θυμιατήρι.

Οσο για τον γάμο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Σεπτεμβρίου και ανυπομονούν να ζήσουν αυτή τη στιγμή με τους φίλους τους και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο πολυσυζητημένος γάμος θα τελεστεί το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, πάνω στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην παραλία ακριβώς δίπλα, η οποία θα διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ