Εξαλλος ο Λιούις Χάμιλτον με τα σκουπίδια σε παραλία -Την καθάρισε [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Λιούις Χάμιλτον με τα σκουπίδια σε παραλία -Την καθάρισε [βίντεο]

Ο Λιούις Χάμιλτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Λιούις Χάμιλτον αντίκρισε μια παραλία γεμάτη σκουπίδια, δεν μπόρεσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Ο «πιλότος» της F1 καθάρισε την παραλία, αλλά παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να σταματήσει να χρησιμοποιεί πλαστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και στην ανάρτησή του δεν λέει πού βρίσκεται, τα προηγούμενα 24ωρα εθεάθη στη Μύκονο.

«Είμαι σε ένα από τα τόσο πολλά όμορφα μέρη του κόσμου σήμερα και βρήκαμε αυτό το χάλι. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε έτσι, έπρεπε να κάνουμε κάτι», έγραψε στο Twitter, δημοσιεύοντας βίντεο με την παραλία πριν και μετά τον καθαρισμό, στο οποίο καλεί τον κόσμο να σταματήσει να χρησιμοποιεί πλαστικό. «Ηθελα να δείτε τον αντίκτυπο που έχει όταν αγοράζετε πλαστικά και τα πετάτε. Εδώ πάνε. Είναι αηδιαστικό», σημειώνει.

I’m in just one of so many beautiful parts of the world today when we stumbled across this mess. We couldn’t stand by, we had to do something. We all need to act, we must stop supporting companies that are blindly fixated on their profits at the expense of our beautiful planet! pic.twitter.com/CBG0VD0jOs

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιούις Χάμιλτον Σκουπίδια Πλαστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ