Μυτιληναίος και Μότορ Οϊλ θέλουν να αγοράσουν την ΔΕΠΑ - iefimerida.gr

Μυτιληναίος και Μότορ Οϊλ θέλουν να αγοράσουν την ΔΕΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν την Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) δημοσιοποίησαν οι εταιρείες Όμιλος Μυτιληναίου, που ανήκει στον Ευάγγελο Μυτιληναίο, και Μότορ Όιλ, του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή «Μυτιληναίος ΑΕ Όμιλος- Επιχειρήσεων», η εταιρεία προτίθεται να αποστείλει επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξαγορά του 100% της ΔΕΠΑ, μαζί με την «Μότορ ΟΪΛ (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου ΑΕ» και την κοινών συμφερόντων εταιρεία «Μ ΚΑΙ Μ Ανώνυμη Εταιρεία Φυσικού Αερίου».

Όπως ανακοινώθηκε, η κοινή εταιρεία των δύο ομίλων «Μ ΚΑΙ Μ Ανώνυμη Εταιρεία Φυσικού Αερίου» ορίστηκε επικεφαλής της κοινοπραξίας για τους σκοπούς της υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με ποσοστό συμμετοχής 34%, ενώ οι εταιρείες «Μότορ ΟΪΛ (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου ΑΕ» και «Μυτιληναίος ΑΕ Όμιλος- Επιχειρήσεων» θα συμμετάσχουν με ποσοστό 33% εκάστη, αντιστοίχως.

Από την πρόταση εξαγοράς, εξαιρείται το 100% της θυγατρικής της ΔΕΠΑ «Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Αερίου ΑΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ