Τζανακόπουλος: Η κ. Σπυράκη νομίζει ότι με την ανόητη αλαζονεία ασκεί αντιπολίτευση - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος: Η κ. Σπυράκη νομίζει ότι με την ανόητη αλαζονεία ασκεί αντιπολίτευση

Δημήτρης Τζανακόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ και την εκπρόσωπό της, Μαρία Σπυράκη, εξαπολύει με γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στην κριτική που διατύπωσε η ΝΔ για την παρουσία και τις εξαγγελίες Τσίπρα στην Ανατολική Αττική.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος καταλογίζει «άθλιο ύφος» και «αλαζονεία» στη Μαρία Σπυράκη, ενώ κατηγορεί τη ΝΔ ότι συνεχίζει να καλύπτει και να προστατεύει εκείνους που επί χρόνια συναλλάσσονταν και εναλλάσσονταν σε θέσεις εξουσίας για να μπορεί σήμερα η ίδια και το κόμμα της να παίζουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Ολόκληρη η δήλωση

Η κα Σπυράκη νομίζει ότι με το άθλιο ύφος της και την ανόητη αλαζονεία της ασκεί αντιπολίτευση. Είναι προφανές, όμως, ότι δεν έχει καμιά δυνατότητα να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση του διαχρονικού προβλήματος της χωροταξικής και οικιστικής αυθαιρεσίας.

Για μια ακόμη φορά συνεχίζει να καλύπτει και να προστατεύει εκείνους που επί χρόνια συναλλάσσονταν και εναλλάσσονταν σε θέσεις εξουσίας για να μπορεί σήμερα η ίδια και το κόμμα της να παίζουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Η περίοδος, όμως, της συναλλαγής, του ρουσφετιού και της εξυπηρέτησης συμφερόντων σε βάρος του ελληνικού λαού και του δημοσίου συμφέροντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Η αδυναμία τόσο της ίδιας, όσο και του αρχηγού της να το κατανοήσουν είναι που οδηγεί σε αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ