Επιστρέφουν στην ΝΔ, Βαγιωνάς, Παπασιώζος, Τζίμας και Καρασμάνης - iefimerida.gr

Επιστρέφουν στην ΝΔ, Βαγιωνάς, Παπασιώζος, Τζίμας και Καρασμάνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην «αγκαλιά» της Νέας Δημοκρατίας επιστρέφουν 4 ακόμη απο τους βουλευτές που είχαν διαγραφεί από τον πρόεδρο του κόμματος. Πρόκειται για τους Γιώργο Βαγιωνά, Κώστα Παπασιώζο, Μαργαρίτη Τζήμα και Γιώργο Καρασμάνη.

Οι τέσσερις τους έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, στην οποία δηλώνουν την πίστη τους στην ηγεσία και την απόφασή τους να στρατευτούν στον αγώνα που θα δώσει το κόμμα.

Είχε προηγηθεί συνάντηση τους με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κ.Τασούλα και τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρ. Λυκουρέντζο όπου συζήτησαν τις λεπτομέρειες της επιστροφής τους.

Απομένει η τυπική επιστολή του κ.Σαμαρά προς τον πρόεδρο της Βουλής για την επανένταξή τους στην ΚΟ της ΝΔ.

Ήδη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ επέστρεψαν οι βουλευτές Μ. Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), Θ. Λεονταρίδης (Σερρών), Αν. Καρυπίδης (Σερρών), Αλ. Δερμετζόπουλος (Έβρου) και Ζ. Τζηκαλάγιας (Καστοριάς).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ