Η Οικονομάκου εύχεται στον Μιχόπουλο με μία φωτογραφία από... τα παλιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Οικονομάκου εύχεται στον Μιχόπουλο με μία φωτογραφία από... τα παλιά [εικόνα]

Οικονομάκου-Μιχόπουλος/Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, και η ηθοποιός του ευχήθηκε με μία φωτογραφία από τα παλιά, την οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ηθοποιός μετά από πέντε χρόνια σχέσης με τον άντρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της, και μετά από λίγους μήνες γάμου, παραμένει «full in love» μαζί του και το δείχνει!

Σήμερα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από παλαιότερο ταξίδι τους στην Καλιφόρνια, με σκοπό να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο, όμορφο και αστείο άντρα/σύζυγο/πατέρα σε όλο τον κόσμο», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

ʜᴀᴘᴘʏ ʙɪʀᴛʜᴅᴀʏ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴍᴏsᴛ ᴡᴏɴᴅᴇʀғᴜʟ,ʜᴀɴᴅsᴏᴍᴇ & ғᴜɴɴʏ ᴍᴀɴ-ʜᴜsʙᴀɴᴅ-ᴅᴀᴅᴅʏ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴡʜᴏʟᴇ ᴡᴏʀʟᴅ? @feeltheflownow #birthdayboy? #myman #myhubby #36 #daddycool #mylove #funnymoments #couplegoals #Philip #youaretheone #5yearsandcounting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) στις 7 Αύγ, 2018 στις 3:37 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ