Καρατζαφέρης: «Αν έχω θέση-κλειδί θα διώξω τους λαθρομετανάστες»

Μαζική απέλαση των παράνομων μεταναστών, ανήγγειλε σε περίπτωση επιλογής του σε θέση-κλειδί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό με το θέμα των στρατοπέδων συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών. Εάν αύριο έχω κάποια θέση κλειδί, θα τους διώξω. Ολοι το θέλουν αλλά φοβούνται να το πουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3.

Ο κ. Καρατζαφέρης, συνέχισε αποκαλώντας «κουφιοκεφαλάκηδες» αυτούς που χειρίζονται το θέμα των παράνομων μεταναστών προτείνοντας μάλιστα, και τη δική του κατά τον ίδιο ουσιαστική και αποτελεσματική λύση. «Η λύση είναι μια. Να τους εκδώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα και στο καλό! Εάν αύριο έχω κάποια θέση κλειδί, θα τους διώξω. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ολοι το πιστεύουν αυτό. Όλοι το θέλουν, αλλά φοβούνται να το πουν. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Να εφαρμόσουμε τη ποσόστωση που ισχύει και από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή 2-2.5% και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες να φύγουν».

Στην συνέντευξη του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους διαγραφέντες του κόμματός του, Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη.: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, όταν μάζεψα στο ΛΑΟΣ τον κ. Βορίδη, είχαν έλθει μαζί του μια σειρά ικανών στελεχών που κανείς τους δεν τον ακολούθησε. Κανείς. Έφυγε μόνος του ο κ. Βορίδης. Και αυτό δείχνει και το μέτρο της δυναμικής στο ΛΑΟΣ». Οσο για τον Αδωνι Γεωργιάδη, σημείωσε πως έφυγε για να κάνει το ... «αγροτικό» του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ