Λουτσέσκου για Σπαρτάκ: Τη διαφορά θα την κάνουν οι λεπτομέρειες - iefimerida.gr

Λουτσέσκου για Σπαρτάκ: Τη διαφορά θα την κάνουν οι λεπτομέρειες

Φωτογραφία: Motionteam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκρατημένος αλλά και έτοιμος παρουσιάστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚΡαζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου»:

Για το αν έχει μιλήσει με τον πατέρα του, Μίρτσεα Λουτσέσκου, καθώς αυτός γνωρίζει καλά τη Σπαρτάκ Μόσχας: «Υπάρχει μία πολύ μεγάλη δυναμική και κάθε μέρα το ποδόσφαιρο αλλάζει. Στο ποδόσφαιρο το τι συνέβη 1-2 χρόνια πριν, δεν έχει καμία σχέση με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Όταν μιλάω με τον πατέρα μου για το ποδόσφαιρο, μιλάμε για το σήμερα. Είναι το πάθος και μιλάμε συνεχώς γι' αυτό».

Για τη Σπαρτάκ: «Είναι πολύ λάθος να κάνουμε συγκρίσεις στο ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν φαβορί μετά την κλήρωση. Καταφέραμε να προκριθούμε, κυρίως γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα, θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και τη διαφορά θα την κάνουν οι λεπτομέρειες».

Για την κατάσταση των Κάνιας και Μπίσεσβαρ, το αν υπολογίζει στον Ακπόμ και τον Κρέσπο: «Ο Κάνιας ήταν εκτός για δύο μέρες και του είπα χθες ότι μάλλον του έκαναν πολύ καλό αυτές οι... διακοπές. Γύρισε και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι έτοιμος. Έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα και ίσως είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ο Ακπόμ είναι σε καλή κατάσταση σωματικά, αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα. Σας το έχω ξαναπεί ότι διαθέτουμε παίκτες και θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Όποιος και να βρεθεί στο γήπεδο πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος».

Για το κομμάτι της τακτικής: «Πρώτα από όλα υπάρχει μία μάχη μεταξύ δύο ομάδων. Είναι μία μάχη δύο ομάδων. Είμαστε οργανωμένες ομάδες και οι δύο, αλλά πολύ διαφορετικές».

Πέλκας: «Είναι ένα όνειρο που μπορούμε να το ζήσουμε»

Η προοπτική για τους ομίλους του Champions League είναι ένα όνειρο που ελπίζουν να ζήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως ο εκ των αρχηγών της ομάδας Δημήτρης Πέλκας αφοσιώνεται μόνο στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με την Σπαρτάκ Μόσχας, όπως ομολόγησε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

«Από κάθε παιχνίδι έμαθα να μαθαίνω κάτι καινούργιο, είτε νικάμε είτε χάνουμε. Φανήκαμε έτοιμοι με την Βασιλεία και είχαμε την ίδια χημεία με πέρυσι. Σταθήκαμε καλά και στα δυο παιχνίδια και πήραμε την πρόκριση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να πετύχουμε τον στόχο και να μπούμε στους ομίλους. Όσο κερδίζεις ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση. Τώρα όμως κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Σπαρτάκ», είπε αρχικά ο Πέλκας.

Και συνέχισε: «Μετά τον περσινό αποκλεισμό στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε ομίλους. Αυτό το εξασφαλίσαμε. Κοιτάμε το αυριανό ματς τώρα, και ο στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Είναι ένα όνειρο που μπορούμε να το ζήσουμε, αλλά πρώτα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Σπαρτάκ Μόσχας λουτσεσκου πελκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ