Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Με την καλύτερη επίδοση στον τελικό του μήκους ο Τεντόγλου - iefimerida.gr

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Με την καλύτερη επίδοση στον τελικό του μήκους ο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε για την ελληνική ομάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, καθώς τρεις αθλητές εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό των αγωνισμάτων τους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου το πέτυχε με τον πιο εμφατικό τρόπο, βάζοντας υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο στο μήκος. Ο 20χρονος, το νεαρότερο μέλος της ελληνικής αποστολής, χρειάστηκε μόλις ένα άλμα για το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον τελικό.

Προσγειώθηκε στα 8,15 μ., πέτυχε την καλύτερη επίδοση του προκριματικού και έδωσε ραντεβού με τους αντιπάλους του για τον τελικό που θα γίνει την Τετάρτη.

Την πρόκρισή τους στον τελικό εξασφάλισαν και δύο Ελληνες ρίπτες. Ο Μιχάλης Αναστασάκης έκανε το «ποδαρικό» για την ελληνική ομάδα και με 75,61 μ. στον προκριματικό της σφυροβολίας πέρασε στον αυριανό τελικό.

Το ίδιο κατάφερε και ο Νικόλας Σκαρβέλης στη σφαιροβολία. Με 20,24 μ., η καλύτερη φετινή του επίδοση, εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό, που θα γίνει επίσης αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ