Η εξομολόγηση της Beyonce στη Vogue: Εχω κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη, δεν βιάζομαι να τη χάσω [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση της Beyonce στη Vogue: Εχω κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη, δεν βιάζομαι να τη χάσω [εικόνες]

H Beyonce πόζαρε για τη Vogue
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη δύσκολη γέννα των διδύμων της αλλά και τα παραπάνω κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη μίλησε η Beyonce στη Vogue, ποζάροντας για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου.

«Έχω ακόμα την κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη και δεν βιάζομαι να απαλλαγώ από αυτήν», τόνισε η σταρ. «Νομίζω ότι είναι αληθινό. Όποτε θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφικτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω», συμπλήρωσε.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Η Beyonce αποκάλυψε ότι ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά όταν υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της, τη Ρούμι και τον Σερ, τον Ιούνιο του 2017. Ομως, αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της για να αναρρώσει, παρά να σπεύσει να χάσει τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

«Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με μεγαλύτερες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Στάθηκα υπομονετική με τον εαυτό μου και απολαμβάνω τις μεγαλύτερες καμπύλες μου», συμπλήρωσε.

Η Beyonce τόνισε ακόμη ότι αποφάσισε να ποζάρει για τη Vogue με ελάχιστο μακιγιάζ, χωρίς περούκες ή εξτένσιον. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τις γυναίκες και τους άνδρες να δουν και να εκτιμήσουν τη φυσική τους ομορφιά… Σήμερα, τα χέρια μου, οι ώμοι μου, το στήθος μου και οι γοφοί μου είναι πιο "πλούσιοι"», εξήγησε.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce Vogue
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ