35 χρόνια πριν -Ο Πέτρος Φιλιππίδης άγριο νιάτο παίζει ντραμς σε ροκ συγκρότημα [εικόνα] - iefimerida.gr

35 χρόνια πριν -Ο Πέτρος Φιλιππίδης άγριο νιάτο παίζει ντραμς σε ροκ συγκρότημα [εικόνα]

Ο Πέτρος Φιλιππίδης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παρέα νέων λίγο πριν τα 20, ένα σαλόνι με πολυέλαιο, ηλεκτρικές κιθάρες, ντραμς, εφηβική τρέλα και πολλές αναμνήσεις.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πέτρος Φιλιππίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας μύησε στον κόσμο των νεανικών του χρόνων.

Τότε δεν είχε υποψιαστεί ότι μια μεγάλη καριέρα τον περίμενε στην υποκριτική. Τότε το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να εκτονώσει το μουσικό του ταλέντο, να αφεθεί στους ήχους της ροκ. Αν αυτή την φωτογραφία δεν την δημοσίευε ο Πέτρος Φιλιππίδης, θα ήταν αδύνατο να τον αναγνωρίσουμε.

Ο έφηβος Πέτρος παίζει ντραμς (σσ. Οι φανατικοί φίλοι της σειράς 50-50 σίγουρα θα θυμούνται ακόμα την χαρακτηριστική σκηνή με τον ηθοποιό να παίζει ντραμς και την «μητέρα» του -που υποδυόταν ο ίδιος!- να του κάνει παράπονα. Φαίνεται ότι η σκηνή πράγματι αποτύπωνε ένα κομμάτι της εφηβικής του καθημερινότητας) και μαζί με τους φίλους του παίζει ροκ κομμάτια στη διαπασών.

Δείτε τον Πέτρο Φιλιππίδη αγνώριστο, 35 χρόνια πριν, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέτρος Φιλιππίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ