Βρήκε οικογένεια το λυκόσκυλο που σώθηκε από τη φωτιά με καμένες τις πατούσες του -Η νέα του ζωή [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρήκε οικογένεια το λυκόσκυλο που σώθηκε από τη φωτιά με καμένες τις πατούσες του -Η νέα του ζωή [εικόνες]

Το τυχερό λυκόσκυλο /Φωτογραφία: Dogs' Voice
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Happy end έχει η περιπέτεια ενός λυκόσκυλου που έζησε τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

Πριν λίγες ημέρες, σάλο είχε προκαλέσει η είδηση ότι ένας γερμανικός ποιμενικός του οποίου είχαν καεί οι πατούσες κατά την φονική φωτιά στο Μάτι, δεν ήταν επιθυμητός πλέον από το – πρώην – αφεντικό του.

Ωστόσο, η ομάδα της Dogit Pet Shop έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο σκύλος βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού στο Μάτι, λιπόθυμος αλλά ζωντανός.

Σε επικοινωνία των εθελοντών και του νοσοκομείου με τον ιδιοκτήτη, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φροντίσει κατάλληλα το ζώο και πώς επιθυμεί να δοθεί για υιοθεσία. Η ΜΚΟ Dog’s Voice ανέλαβε να του βρει καινούριο σπίτι, όπως και έγινε!

Ο τυχερός πλέον σκυλάκος υιοθετήθηκε από ζευγάρι με μεγάλη εμπειρία στη ράτσα με κατάλληλο σπίτι και συνθήκες για τον σκύλο.

Δείτε τις φωτογραφίες με την νέα ζωή και οικογένεια του λυκόσκυλου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λυκόσκυλο φωτιά πατούσες σκύλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ