Ροκάδες παππούδες- Το έσκασαν από γηροκομείο για να πάνε σε συναυλία μέταλ - iefimerida.gr

Ροκάδες παππούδες- Το έσκασαν από γηροκομείο για να πάνε σε συναυλία μέταλ

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για χάρη μίας συναυλίας heavy metal δύο ροκάδες παππούδες το έσκασαν από τον οίκο ευγηρίας στο Αμβούργο.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηλικιωμένοι όχι μόνο το έσκασαν για να πάνε στο φεστιβάλ, αλλά όταν ήρθε η αστυνομία να τους παραλάβει, οι δυο τους αρνήθηκαν να φύγουν καθώς το Wacken Open Air θα συνεχιζόταν για ακόμη μία μέρα.

Εν τέλει οι δύο παππούδες δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά και έτσι έφυγαν από το σημείο με την συνοδεία της αστυνομίας και γύρισαν στο γηροκομείο.

Με την σειρά του, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Merle Neufeld, δήλωσε στην τοπική Norddeutscher Rundfunk ότι οι ηλικιωμένοι ήταν οπαδοί της μέταλ μουσικής και όταν τους βρήκαν ήταν «ζαλισμένοι και δεν είχαν καλή αίσθηση προσανατολισμού».

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο παππούδες δεν επέλεξαν τυχαία που θα πάνε, καθώς το Wacken Open Air Festival βγήκε sold out συγκεντρώνοντας πάνω από 75.000 θεατές. Οι Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy ήταν ανάμεσα στις μπάντες που εμφανίστηκαν στη φετινή διοργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροκ παππούδες Αμβούργο γηροκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ