Ηττα για την Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά WTAΗ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηττα για την Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά WTAΗ [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από έναν ημιτελικό- κατάθεση ψυχής, η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το πρώτο της κύπελο σε τελικό τουρνουά τένις.

Συγκεκριμένα η κούραση της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό, ο οποίος κράτησε πάνω από δύο ώρες, φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την απόδοσή της στον τελικό, καθώς η ίδια ηττήθηκε μέσα σε μόλις 73 λεπτά.

Ηττα για την Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά WTAΗ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ετσι, η Ελληνίδα τενίστρια εμφανίστηκε αγχωμένη και κουρασμένη στον τελικό του Silicon Valley Classic, στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να χάσει από την αντίπαλό της Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου με 1-6, 0-6.

Το θετικό πάντως είναι πως σήμερα η αθλήτρια αναμένεται να δει το όνομά της να ανεβαίνει στην λίστα της παγκόσμιας κατάταξης τένις, καθώς πλέον θα είναι στο Νο 31 του κόσμου.

Κι όμως ο αριθμός αυτός είναι σπουδαίος, αν σκεφτεί κανείς πως με την παρουσία της στο αμερικανικό αυτό τουρνουά κέρδισε 18 θέσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα νέο προσωπικό ρεκόρ καριέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ