Δάκρυα για την Ηλέκτρα - iefimerida.gr

Δάκρυα για την Ηλέκτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και δέος προκάλεσε η διάλεξη που έδωσε η Ηλέκτρα Γαλανού, πορνοστάρ-αστέρι της Sirina Productions, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο πλαίσιο του τριημέρου φεστιβάλ “Love This Fucking Fest”, όπου εμφανίστηκε μπροστά στους φοιτητές με ψηλοτάκουνες γόβες και αποκαλυπτικό μπούστο (και όχι με ζιβάγκο και τσεμπέρι, όπως επιβάλλεται σε ανάλογους χώρους). Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της έστειλαν πρόσκληση για να μιλήσει στη θεματική ενότητα “Διερευνώντας τα όρια του σεξ και των σχέσεων” και να αποκαλύψει τα ερωτικά φετίχ της: ποδολαγνεία και συνεύρεση σε δημόσιους χώρους.

Η εμφάνισή της έγινε προ δεκαπενταημέρου, αλλά λίγο η ανοιξιάτικη έξαρση (ως γνωστόν τώρα ζευγαρώνουν τα γαϊδούρια), λίγο ο βασιλικός γάμος (θα την πάρει ο Χάρι την Πίπα;) σήμερα γέμισε το ίντερνετ με το «σκάνδαλο», οπότε ορίστε η είδηση κι απ’ την iefimerida.

«Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε», δήλωσε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωάννης Χατζηδημητρίου. «Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές. Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ