Μια δημοσιογράφος αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της 70χρονης μητέρας της που δείχνει πολλά χρόνια νεότερη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια δημοσιογράφος αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της 70χρονης μητέρας της που δείχνει πολλά χρόνια νεότερη [εικόνες]

Μητέρα και κόρη /Φωτογραφία: erin_evelynxo/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ωραίο να συναντάμε ανθρώπους που χαίρονται με εφηβικό ενθουσιασμό κάθε χρόνο της ζωής τους που περνά.

Η νεότητα είναι στάση ζωής: όταν κολλάμε στους αριθμούς, η ουσία χάνει το δρόμο της. Δεν είμαστε όσο φαινόμαστε. Είμαστε όσο νιώθουμε κι αν νιώθουμε την ενέργειά μας να ξεχειλίζει, αυτό θα καθρεπτίζεται στο πρόσωπο και στο σώμα μας.

Αν ζεις όπως έχεις επιλέξει, η καθημερινότητα δεν είναι βραχνάς και δεν σε ρουφάει σαν σφουγγάρι. Αντλείς δύναμη από αυτή για να συνεχίσεις, να ελπίζεις, να χαμογελάς. Μια γυναίκα στα 70 της χρόνια, σίγουρα θα έχει ζήσει, θα έχει δει και θα έχει μάθει πολλά: αξίζει τον κόπο να σταθούμε στις συμβουλές της, απόσταγμα εμπειρίας. Η μητέρα της δημοσιογράφου Eryn Jahns είναι 70 ετών και η περίπτωσή της είναι από αυτές που βλέπεις και πείθεσαι ότι η ηλικία είναι απλά ένα αριθμητικό μέγεθος στο οποίο έχουμε δώσει υπερβάλλουσα βαρύτητα, ενώ δεν θα έπρεπε.

Διαβάστε τα μυστικά ομορφιάς της 70χρονης μητέρας που δείχνει πολλά χρόνια νεότερη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 70χρονη μυστικά ομορφιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ