Ψινάκης: Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα - iefimerida.gr

Ψινάκης: Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώσεις πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, μετά το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα να παραιτηθεί.

Ο ίδιος από τις δηλώσεις που έκανε από στην κάμερα, όπως και από την ανακοίνωση που εξέδωσε όση ώρα συνεδρίαζε χτες το Δημοτικό Συμβούλιο φάνηκε αμετακίνητος στην απόφασή του να μην παραιτηθεί.

«Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος οι συνέπειες της καταστροφής που έχει υποστεί ο τόπος ανυπολόγιστες» είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα στο Κεντρικό Δελτίο του Star.

Ερωτηθείς, δε, για το ποια θέση θα πάρει από εδώ και πέρα, ο Ηλίας Ψινάκης αρχικά είπε ότι «δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από την ανακοίνωση (σ.σ.: την εξέδωσε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής στο οποίο δεν έδωσε το «παρών»).

Στη συνέχεια και στην ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί, όπως του ζητούν οι πολίτες του Μαραθώνα, ο κ. Ψινάκης αρκέστηκε στο σχόλιο: «Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Ψινάκης μάτι φωτιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ