Treggings: Το παντελόνι από τα H&M που αντικαθιστά το κολάν με τον πιο κομψό τρόπο - iefimerida.gr

Treggings: Το παντελόνι από τα H&M που αντικαθιστά το κολάν με τον πιο κομψό τρόπο

Μοντέλο στο δρόμο /Φωτογραφία: Η&Μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τώρα να διανύουμε τις πιο «χαλαρές» στιλιστικά ημέρες του χρόνου, όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αρχίσουμε να καταστρώνουμε σχέδια για τις εμφανίσεις της καθημερινότητάς μας τη νέα σεζόν.

Θέλουμε ρούχα άνετα που μπορούν να μας ακολουθούν από το πρωί ως το βράδυ. Ρούχα που δεν μας παίρνει παραπάνω από ένα λεπτό για να τα συνδυάσουμε και αναδεικνύουν το σώμα μας.

Είναι πολύ εύκολο να τα εντοπίσουμε, αρκεί να τα αναζητήσουμε στα σωστά μέρη. Η μόδα συχνά μας εκπλήσσει με το πόσο εύκολα μπορεί να κάνει την στιλιστική μας καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα.

Κάθε ρούχο έχει και την μετεξέλιξή του. Αν το κολάν είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, αλλά αυτοπεριορίζεστε φορώντας το μόνο στο γυμναστήριο ή σε κάποια σύντομη διαδρομή σας στη πόλη, υπάρχει μια επιλογή που σίγουρα σας ενδιαφέρει.

Δείτε τα treggings, το παντελόνι που αντικαθιστά το κολάν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TREGGINGS leggings
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ