Η πρώτη ανάρτηση του Kώστα Τουρναβίτη για τον χαμό του αδερφού του και της Χρύσας Σπηλιώτη στη φωτιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη ανάρτηση του Kώστα Τουρναβίτη για τον χαμό του αδερφού του και της Χρύσας Σπηλιώτη στη φωτιά [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας αποχαιρέτησε τον αδελφό του και την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη.

Δυστυχώς ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη ενημερώθηκε πριν λίγες μέρες από τις Αρχές πως, τόσο ο αδερφός του όσο και η σύζυγός του, Χρύσα Σπηλιώτη, εντοπίστηκαν νεκροί στο Μάτι μετά την φονική πυρκαγιά.

Η κηδεία του ζευγαριού έγινε σε κλειστό κύκλο μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Σήμερα, το πρωί, λοιπόν, ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη έκανε την πρώτη ανάρτηση στο facebook μετά τις τραγικές εξελίξεις.

«Ευχαριστώ πολύ για τα συλλυπητήρια, αιωνία τους η μνήμη», έγραψε.

Η πρώτη ανάρτηση του Kώστα Τουρναβίτη για τον χαμό του αδερφού του και της Χρύσας Σπηλιώτη στη φωτιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ