Σπίρτζης: Είπαμε συγγνώμη πολλές φορές -Τι άλλο θέλετε; - iefimerida.gr

Σπίρτζης: Είπαμε συγγνώμη πολλές φορές -Τι άλλο θέλετε;

Χρήστος Σπίρτζης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη γιατί έτυχε να είναι τώρα κυβέρνηση».

Αυτό δήλωσε σήμερα, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Νιώθουμε βαρύ το φορτίο, και δεν επιτρέπουμε ειδικά στη ΝΔ που έχει ευθύνη και γι΄ αυτή την τραγωδία να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ συμπλήρωσε: «και έχουμε τον κ. Μητσοτάκη με άθλια στάση και συγκεκριμένα κανάλια και διαύλους που επιχειρεί να χρεώσει στην κυβέρνηση όλη την τραγωδία».

«Να μη μας προκαλεί η ΝΔ γιατί θα ανοίξουμε το στόμα μας και θα πούμε τί έκαναν τα στελέχη της και πότε έκανε πολιτική με τη γη», τόνισε.

Στην παρατήρηση ότι δεν ακούστηκε καμία συγγνώμη, ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «Όταν ο πρωθυπουργός λέει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, τί άλλο θέλετε; Η συγγνώμη ακούστηκε πολλές φορές», ενώ πρόσθεσε ότι η ανοχή της κυβέρνησης στην επικοινωνιακή αθλιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει γραμμή».

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν γκρεμίστηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τα αυθαίρετα για τα οποία υπάρχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ο υπουργός έριξε ξανά την ευθύνη στις προηγούμενες κυβερνήσεις, αφού οι αποφάσεις, όπως είπε, έχουν τελεσιδικήσει εδώ και μια δεκαετία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ