Στην Ερμιόνη το Σάββατο ο Παυλόπουλος - iefimerida.gr

Στην Ερμιόνη το Σάββατο ο Παυλόπουλος

Ο Προκόπης Παυλόπουλος/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβεί αύριο Σάββατο στο Δήμο Ερμιονίδας, για να παραστεί στην τελετή απονομής των Βραβείων Πολιτισμού «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απονείμει το Βραβείο Πολιτισμού 2018 στον Νικόλαο Σταμπολίδη, Καθηγητή Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και το Βραβείο Πολιτισμού για την Ελληνική Παράδοση 2018, στον Ερμιονικό Σύνδεσμο. (Το βραβείο θα παραλάβει ο Πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου, Γιάννης Σπετσιώτης)

Στην τελετή απονομής θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμούς ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης Χρήστος Δαγκλής, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτριος Σφυρής και η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στην Αμοργό με την ευκαιρία του εορτασμού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, στην Ιερά Μονή Χοζοβιώτισσας και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

Μετά τη θεία λειτουργία που θα τελεστεί προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.Επιφανίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Δημαρχείο Αμοργού, όπου θα γίνει η τελετή της ανακήρυξής του σε επίτιμο Δημότη Αμοργού από τον Δήμαρχο Νικόλαο Φωστιέρη. Θα ακολουθήσει αντιφώνηση του Προέδρου και γεύμα προς τιμήν του από τον Δήμαρχο.

Πριν την αναχώρησή του ο κ. Παυλόπουλος επισκεφθεί την Ιερά Μονή Χοζοβιωτίσσης, όπου θα ξεναγηθεί καθώς και στο μουσείο της μονής.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Προκόπης Παυλόπουλος ερμιόνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ