Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Γ.Π.Π: Αναγνωρίζουμε τις διαχρονικές αδυναμίες στην διαχείριση καταστροφών - iefimerida.gr

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Γ.Π.Π: Αναγνωρίζουμε τις διαχρονικές αδυναμίες στην διαχείριση καταστροφών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις διαχρονικές αδυναμίες του Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη αναγνωρίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπαλλήλων Γ.Γ.Π.Π σε ανακοίνωσή του.

Πετώντας τα «βέλη» στην κυβέρνηση, η ανακοίνωση αναφέρει πως ο Σύλλογος είχε επανειλημμένως υποβάλλει προτάσεις στην αρμόδια ηγεσία προκειμένου να αλλάξει ουσιαστικά ο τρόπος λειτουργίας της υπηρεσίας.

Μάλιστα ο Σύλλογος Εργαζομένων των Υπαλλήλων αναγνωρίζει εκτός από τις όποιες αδυναμίες και την έλλειψη επικαιροποιημένου θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της Γ.Γ.Π.Π..

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων των Υπαλλήλων Γ.Γ.Π.Π εκφράζει την θλίψη του για τα τελευταία τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου 2018.
Τις δύσκολες αυτές ώρες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις διαχρονικές αδυναμίες του συστήματος στον κύκλο διαχείρισης καταστροφών και την έλλειψη επικαιροποιημένου θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της Γ.Γ.Π.Π..
Εχουμε επανειλημμένως υποβάλλει προτάσεις στην αρμόδια πολιτική ηγεσία στα πλαίσια της διαδικασίας σύνταξης νέου οργανογράμματος της υπηρεσίας και επομένως ουσιαστική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας αυτής.
Δηλώνουμε παρόντες στην συμβολή του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας της Πολιτικής Προστασίας, ευελπιστώντας πως η πολιτική ηγεσία θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με υπεύθυνο, βιώσιμο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ