ΠΑΟΚ: Χάνει το πρώτο ματς με Σπαρτάκ Μόσχας ο Βιεϊρίνια - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Χάνει το πρώτο ματς με Σπαρτάκ Μόσχας ο Βιεϊρίνια

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας (Τετάρτη, 20:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πορτογάλος θα κάνει θεραπείες προκειμένου να είναι έτοιμος στο δεύτερο αγώνα της Μόσχας, ωστόσο αποκλείεται να προλάβει το πρώτο ματς. Θυμίζουμε πως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση της ρεβάνς με τη Βασιλεία και τέθηκε νοκ άουτ.

«Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει τραυματισμό του τένοντα και της μυοτενόντιας περιοχής του ημιμεμβρανώδους μυός, με αιμάτωμα χωρίς αποκόλληση από τη λεκάνη. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει διπλές θεραπείες με στόχο τον επαναληπτικό με τη Σπάρτακ Μόσχας», αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Σπαρτάκ Μόσχας Βιεϊρίνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ