Μητσοτάκης: Ενώ η Ελλάδα θρηνεί, μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Ενώ η Ελλάδα θρηνεί, μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα

Κυριάκος Μητσοτάκης/Φωτογραφία: Eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ξαφνική μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, σήμερα το πρωί.

Η μεταγωγή έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, σε μία περίοδο μάλιστα που ολόκληρη η χώρα είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 88 ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την αντίδραση και του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ. Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση, του κατά συρροή δολοφόνου;».

Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.Κ. @atsipras ,την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα,κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ