Η Μέγκαν Μαρκλ έλαβε το πρώτο δώρο για τα γενέθλιά της -Από ποιον και ποια είναι η σημασία του [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ έλαβε το πρώτο δώρο για τα γενέθλιά της -Από ποιον και ποια είναι η σημασία του [εικόνα]

Η Δούκισσα του Σάσεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ πλησιάζουν και στη Βρετανία ετοιμάζονται να το γιορτάσουν.

Η Δούκισσα του Σάσεξ κλείνει τα 37 στις 4 Αυγούστου και θα είναι τα πρώτα της γενέθλια ως παντρεμένη με τον πρίγκιπα Χάρι. Το νεόνυμφο ζευγάρι αναμένεται να γιορτάσει σε γάμο καθώς ο Χάρι θα γίνει κουμπάρος στον πολύ καλό του φίλο Τσάρλι βαν Στρόμπενζι.

Παρόλα αυτά, η εορτάζουσα θα λάβει πολλά δώρα φέτος, που θα είναι ακριβά και πολύτιμα, τόσο από την βασιλική οικογένεια όσο και από θαυμαστές. Από ότι φαίνεται, η Μέγκαν ήδη έλαβε νωρίτερα το πρώτο της δώρο. Και δεν είναι από τον Δούκα του Σάσεξ.

Μάλιστα, το δώρο είναι υπέροχο αλλά και πολύ κοντά στις πεποιθήσεις της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού. Ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η Μέγκαν δεν μπορεί να κρατήσει δώρα από ανθρώπους που δεν ξέρει, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να το κρατήσει.

Δείτε το πρώτο δώρο που έλαβε η Μέγκαν Μαρκλ για τα γενέθλιά της και από ποιον στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ