Η Ρις Γουίδερσπουν πετάει παγωτό στην Μέριλ Στριπ -Η απίστευτη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ρις Γουίδερσπουν πετάει παγωτό στην Μέριλ Στριπ -Η απίστευτη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου [εικόνα]

Η Ρις Γουίδερσπουν και η Μέριλ Στριπ /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν κάνει στροφή στην μικρή οθόνη.

Όλο και μεγαλύτερες παραγωγές τηλεοπτικών σειρών κερδίζουν έδαφος έναντι του κινηματογράφου. Ανάμεσα σε αυτούς τους ηθοποιούς, η καταξιωμένη Μέριλ Στριπ αλλά και η αγαπημένη μας Ρις Γουίδερσπουν.

Οι δύο τους πρωταγωνιστούν στη δημοφιλή σειρά «Big Little Lies» και, μάλιστα, αυτές τις μέρες γυρίζουν σκηνές από τη δεύτερη σεζόν. Το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία, πριν λίγες ημέρες, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου για έναν πολύ καλό λόγο.

Στη φωτογραφία, η Γουίδερσπουν φαίνεται να πετάει ένα... χωνάκι με παγωτό στην Στριπ, καθώς αυτή περπατά ανυποψίαστη στον δρόμο. Οι εκφράσεις του προσώπου της Ρις είναι απίστευτες και είναι με το χέρι παρατεταμένο, έτοιμη να εκτοξεύσει το παγωτό!

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία και τον λόγο που συνέβη αυτό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ