Αυτό το απρόσμενο, νοσταλγικό print σε προκαλεί να το δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι - iefimerida.gr

Αυτό το απρόσμενο, νοσταλγικό print σε προκαλεί να το δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο φετινό καλοκαίρι είναι μια πηγή «δροσιστικών» τάσεων με χρώμα και πολλή φαντασία.

Στον κόσμο της μόδας, κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να προσπερνάμε μέσα στις εικόνες που μας κατακλύζουν στην καθημερινή μας ζωή, έχει σημασία.

Μπορεί να δημιουργήσει μια ολόκληρη τάση, να γίνει trend με άποψη και γιατί όχι; Να κερδίσει και μια θέση στις στιλιστικές επιλογές των κοριτσιών της μόδας που ψάχνουν συνεχώς κάτι νέο να δοκιμάσουν και να τολμήσουν.

Οι καυτές μέρες του καλοκαιριού προστάζουν ρούχα δροσερά, που αγγίζουν το σώμα σαν αεράκι δίπλα στο κύμα. Αυτή η τάση είναι ίσως η πιο «καυτή» του φετινού καλοκαιριού. Κυριολεκτικά καυτή.

Μας γυρίζει σε εφηβικές μέρες και φέρνει τη νοσταλγία από καλοκαίρια του παρελθόντος όταν αυθόρμητα υιοθετούσαμε τάσεις και κάναμε «σημαντικά», αυτά που τώρα ίσως μας φαίνονται ασήμαντα. Κακώς. Η μόδα έχει μνήμη και μας καλεί σε ένα ακόμα ταξίδι με νοσταλγία.

Δείτε το νοσταλγικό print που επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ print μόδα γυναίκα CHILY PEPPER PRINT
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ