Η Κρις Τζένερ ποστάρει στο Instagram καθώς κάνει τη μαστογραφία της -«Η μητέρα μου είχε καρκίνο του μαστού και νίκησε» [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κρις Τζένερ ποστάρει στο Instagram καθώς κάνει τη μαστογραφία της -«Η μητέρα μου είχε καρκίνο του μαστού και νίκησε» [εικόνα]

Η Κρις Τζένερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σημαντικό μήνυμα θέλησε να περάσει η Κρις Τζένερ μέσω των social media για την σπουδαιότητα της πρόληψης και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η μάνατζερ και μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν τόνισε μέσα από το προφίλ της στο Instagram ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η 83χρονη μητέρα της, Mary Jo, έπασχε από καρκίνο του μαστού και κατάφερε να κερδίσει αυτή τη δύσκολη μάχη.

Η καλύτερη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση και αυτό το σημαντικό μήνυμα θέλει να μεταδώσει η Κρις Τζένερ για όλες τις γυναίκες.

Σημειώνεται ότι ο καρκίνος του μαστού συνιστά τη συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες στην Ευρώπη και διεθνώς.

Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο με ψηφιακή μαστογραφία έχουν θνησιμότητα 4,7%, ενώ σε όσες δεν κάνουν μαστογραφία η θνησιμότητα ανέρχεται σε 56%.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Κρις Τζένερ καθώς έκανε μαστογραφία στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ