Το Facebook και το Instagram θα μας ενημερώνουν από εδώ και πέρα για τον χρόνο που περνάμε στα social media [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Facebook και το Instagram θα μας ενημερώνουν από εδώ και πέρα για τον χρόνο που περνάμε στα social media [εικόνες]

Smartophone και καφές /Φωτογραφία: Shutterstock/By Vasin Lee
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζούμε στο 2018 και τα social media παίζουν μεγάλο και σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Τα χρησιμοποιούμε για διασκέδαση, για εκπαίδευση, για ενημέρωση αλλά και για επαγγελματικούς σκοπούς. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην παγκόσμια βιομηχανία και οικονομία.

Περνάμε καθημερινά ατελείωτες ώρες μπροστά από μια οθόνη, στο σπίτι, στη δουλειά και στον δρόμο. Πόσο χρόνο ακριβώς, όμως, περνάμε στα αγαπημένα μας κοινωνικά μέσα; Έχεις σκεφτεί ποτέ;

Ήρθε η ώρα να μας πουν τα ίδια τα social media! Όπως έγινε γνωστό, το Facebook και το Instagram στα νέα τους update, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να μάθουμε πόση ώρα περνάμε καθημερινά σε αυτά! Θα μας βοηθήσουν έτσι να διαχειριστούμε τον χρόνο που ξοδεύουμε online και να το αντιμετωπίσουμε με ρέγουλα.

Δείτε πώς τα δύο social media θα μας ενημερώνουν για τον χρόνο που ξοδεύουμε σε αυτά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook instagram social media χρόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ