Μπουμσόνγκ σε Γόντικα: «Οι μέτοχοι μας κοροϊδεύουν» - iefimerida.gr

Μπουμσόνγκ σε Γόντικα: «Οι μέτοχοι μας κοροϊδεύουν»

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να προσπαθήσει να τους πείσει να υπογράψουν τους διακανονισμούς για την καταβολή των οφειλόμενων.

«Ηρθα να σας αποχαιρετήσω, διότι -όπως γνωρίζετε- έχω παραιτηθεί. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ. Ηρθα, όμως, να συζητήσουμε και να σας αναλύσω την κατάσταση, που είναι πλέον τραγική. Μείνατε μόνο εσείς και το τεχνικό τιμ. Και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να υπογράψετε τους διακανονισμούς μέσα στις επόμενες ημέρες, αν θέλετε να υπάρχει Παναθηναϊκός.

»Δεν είμαι σε θέση να σας πιέσω για κάτι. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση του καθενός. Αν θέλετε, υπογράφετε, αν δεν θέλετε, δεν το κάνετε. Δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι, αν υπογράψετε, θα πάρετε στην ώρα τους τα λεφτά το καλοκαίρι. Κατανοώ ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά αυτό που σας ζητάω είναι να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα σ' αυτήν τη δύσκολη στιγμή», τόνισε στους παίκτες ο παραιτηθείς πρόεδρος των «πράσινων», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Τα λόγια του Δημήτρη Γόντικα προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως οι μέτοχοι της ομάδας κοροϊδεύουν τους παίκτες. «Δεν έπρεπε να είστε εσείς εδώ, αλλά οι υπόλοιποι. Τα άλλα μέλη του ΔΣ, οι μέτοχοι, πού είναι; Γιατί δεν είναι εδώ; Μας κοροϊδεύουν όλοι εδώ και μήνες. Τον Σεπτέμβριο μας είπατε θα τα πάρετε τον Οκτώβριο, τον Οκτώβριο πήγαμε στον Νοέμβριο και φτάσαμε Μάρτιο κι ακόμα τίποτα. Και ακόμα κανένα φως. Ολοι μας κάναμε υπομονή, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση γιατί να υπογράψουμε; Γιατί, αφού δεν είναι σίγουρο τίποτα. Και μέσα σε όλα είμαστε πλέον ''όμηροι'' της κατάστασης, αφού εάν δεν υπογράψουμε μετά θα βγει το κλαμπ και θα μας δώσει στον κόσμο, λέγοντας ότι αυτός, αυτός κι αυτός δεν υπέγραψε και είναι υπεύθυνος που δεν βγήκαμε Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ