Η Πόπη Διαμαντάκου κατηγορεί την Μανωλίδου για ρατσισμό [βίντεο]

«Ένα από τα αγριότερα θεάματα που έχουμε αντικρίσει», ήταν το ηπιότερο σχόλιο που έκανε η Πόπη Διαμαντάκου σχετικά με την εμφάνιση της Busty Heart, της Αμερικανίδας περφόρμερ που έσπασε καρπούζια με το στήθος της στο Ελλάδα Έχει Ταλέντο.

«Ούτε η έννοια της φρίκης δεν αρκεί για να περιγράψει το συναίσθημα που προκαλούσε η εκούσια προσφορά του γιγαντιαίου σώματος για μαζικό κανιβαλισμό, στο οποίο συμμετείχε το κοινό, μαθητούδια απ' όσο έδειχνε ο φακός, που ξεσπούσαν σε χλευαστικά χάχανα», είναι ένα ενδεικτικό απόσπασμα από την στήλη της τηλεκριτικού στα ΝΕΑ.

Ενώ συγκεκριμένα για την Ευγενία Μανωλίδου, σχολίασε «Οι θεατρικές της αντιδράσεις, που έβαλε τα χέρια της για να προστατεύσει το δικό της στήθος, διόλου δεν έπεισαν. Αποδέχθηκε πλήρως το θέαμα και δεν εξεγέρθηκε ως γυναίκα.

Σαν να είναι φυσικό ότι σε ένα τέτοιο σώμα δεν οφείλεται σεβασμός. Αδιαφορώντας για το όλο θέαμα, μέσα στην ακρότητά του, αποτελούσε τον συμβολισμό του ρατσισμού, που σημαίνει ότι αν μια ανθρώπινη μορφή δεν βρίσκεται εντός των καθιερωμένων προδιαγραφών της ομοιομορφίας, αξίζει την προσβολή».

Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστο ότι θα υπάρξει και συνέχεια σε όλη την ιστορία, αφού η συγκεκριμένη ατραξιόν ψηφίστηκε από τους κριτές να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο σόου ως ταλέντο «Αλίμονο, τέτοια εισαγωγή προϊόντος και να μην γίνει απόσβεση;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ