Η Νικολέττα Ράλλη διαψεύδει το κόψιμο της εκπομπής της - iefimerida.gr

Η Νικολέττα Ράλλη διαψεύδει το κόψιμο της εκπομπής της

Νικολέττα Ράλλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το κόψιμο του «Made In Star» μετά το Πάσχα και τη μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, σχολίασε μέσω της εκπομπής της η Νικολέττα Ράλλη.

Με αφορμή σχόλιο του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος μίλησε στο «Made In Star» για την δύσκολη τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε και τις εκπομπές που κόβονται πριν ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, η 28χρονη παρουσιάστρια είπε: «Βαγγέλη μου, και για τη δική μας εκπομπή, δεν ξέρεις τι έχουμε διαβάσει όλες αυτές τις μέρες από δημοσιογράφους που κανονικά έπρεπε να πάρουν τηλέφωνο είτε εμένα, είτε την αρχισυντάκτρια, είτε το γραφείο Τύπου του σταθμού. Δεν μας έχει πάρει κανείς τηλέφωνο».

«Δεν ξέρουμε ποια είναι πηγή που λέει ότι η εκπομπή μας κόβεται -και μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία- και επίσης υποτίθεται ότι ξεκινά άλλη εκπομπή -πάλι σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Και δεν το ξέρουμε εμείς. Τι να πω δηλαδή», πρόσθεσε η Νικολέττα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ