Βαρβιτσιώτης: Σχέδιο της ΝΔ για «κούρεμα» των ιδιωτικών δανείων - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης: Σχέδιο της ΝΔ για «κούρεμα» των ιδιωτικών δανείων

Βαρβιτσιώτης: Σχέδιο της ΝΔ για «κούρεμα» των ιδιωτικών δανείων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία επεξεργάζεται σχέδιο κουρέματος των ιδιωτικών δανείων, το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Τη δήλωση βόμβα έκανε χθες ο «γαλάζιος» βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε τηλεοπτική συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ. Ο κ. Βαρβιτσιώτης υποστήριξε πως πλέον τα νοικοκυριά αλλά και πολλές επιχειρήσεις όσο συνεπείς και αν είναι στις τραπεζικές τους συναλλαγές δεν αντέχουν άλλο και ασφυκτιούν.

Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως το σχέδιο που θα ανακοινώσει ο Αντώνης Σαμαράς θα αφορά το κούρεμα των επιχειρηματικών δανείων, προκειμένου να δοθεί μία σημαντική ανάσα στην αγορά. Ανέφερε μάλιστα πως στο συγκεκριμένο σχέδιο θα περιλαμβάνονται και οι επιχειρήσεις που αφήνουν απλήρωτες τις ασφαλιστικές τους εισφορές, δημιουργώντας με τη σειρά τους μαύρες τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ