Ντατόμε: «Εγγύηση ο Ομπράντοβιτς» - iefimerida.gr

Ντατόμε: «Εγγύηση ο Ομπράντοβιτς»

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρουσία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς προέταξε ως εγγύηση ο Τζίτζι Ντατόμε, μιλώντας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φενερμπαχτσέ.

Ο Ιταλός φόργουορντ της τουρκικής ομάδας πήρε θέση στο θέμα που έχει προκύψει στo σύλλογο, μετά τις δηλώσεις του προέδρου του, Αλί Κοτς, ο οποίος ανέφερε ότι τα χρέη είναι τόσο πολλά που δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις μεταγραφικές απαιτήσεις του «Ζοτς». Ο Ντατόμε ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος έχει πληρωθεί, ενώ στάθηκε και στην εγγύηση που αποτελεί η παρουσία του Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία.

«Μίλησα με την διοίκηση και με καθησύχασαν», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Προσωπικά, έχω πληρωθεί. Η εγγύηση της ομάδας είναι ο κόουτς Ομπράντοβιτς. Εάν ξέρει ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του θα είχε φύγει πρώτος. Ο Ομπράντοβιτς είναι σπουδαίος προπονητής. Είναι σκληρός, αλλά πάντα έχει δίκιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ