Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός στο 0-0 με τη Λεγκανιές στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός και Λεγκανιές έμειναν στο 0-0 σε φιλικό στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες προβλημάτισαν με την εικόνα τους, ενώ ετοιμάζονται πλέον για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη στον 3ο προκριματικό του Europa League σε μία εβδομάδα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε κάποια βελτίωση μπροστά στο κοινό της, με αποτέλεσμα να δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Μπορεί η εικόνα των Πειραιωτών να ήταν ενθαρρυντική στον ανασταλτικό τομέα και σε επίπεδο τακτικής, όμως στο κομμάτι της δημιουργίας έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια, παρόλο που οι Ποντένσε-Χριστοδουλόπουλος-Φορτούνης-Γκερέρο συνεργάστηκαν αρμονικά ανά διαστήματα. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Τοροσίδης.

Πριν από το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός τίμησε τον στόπερ της Λεγκανιές, Δημήτρη Σιόβα, για την προσφορά του στους «ερυθρόλευκους», με τον Έλληνα στόπερ να αποθεώνεται από τους περίπου 8.000 φίλους των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα (91' Τοροσίδης), Βούκοβιτς (80' Σισέ), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης (86' Χατζισαφί), Λάζαρος (67' Βρουσάι), Ποντένσε (86' Φετφατζίδης), Γκερέρο (86' Ανσαριφάρντ).

Λεγκανιές (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Σεράντεθ, Χουανφράν, Ρολάν (46' Σίλβα), Γκουμπάου, Καρίγιο (92' Κλεάντρο), Ελ Ζαρ (70' Οτζέντα), Καρνέρο, Μουνιόθ, Ρούμπεν Πέρεθ, Σιόβας (85' Μπουστίνθα), Φακούντο (70' Αβίλες).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ