Αγριο ξύλο μεταξύ ράπερ στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού -Καθυστερήσεις στις πτήσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο μεταξύ ράπερ στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού -Καθυστερήσεις στις πτήσεις [βίντεο]

Αγριο ξύλο μεταξύ ράπερ στο αεροδρόμιο Ορλί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμός έγινε στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, εξαιτίας καβγά ανάμεσα σε δύο Γάλλους ράπερ, που πήρε έκταση, με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγο το ένα τέρμιναλ και να προκληθούν καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Κάποιοι επιβάτες έφευγαν τρέχοντας από το σημείο, ενώ άλλοι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τηλέφωνά τους. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου οι ράπερ Booba και Kaaris και οι σωματοφύλακές τους, που έριχναν μπουνιές και κλωτσιές ο ένας στον άλλον, σε κατάστημα duty-free.

French rappers #Booba and #Kaaris fighting in a duty free shop at Paris-Orly airport. Terminal 1 had to be closed to the public, lots flights were delayed pic.twitter.com/PAEbc9M8a6

[FLASH] - Le hall 1 de l'aéroport #Orly-Ouest est complètement fermé suite à une violente bagarre impliquant les rappeurs #Booba et #Kaaris.

(Source : @franceinfo) pic.twitter.com/AXqk0Hz4lP

En intégralité & bonne qualité la baston #boobavskaaris #Booba #Kaaris #Orly #DUC vs #Sevran pic.twitter.com/fAnLmo4bwN

Οι δύο ράπερ και άλλα εννιά άτομα από τη συνοδεία τους συνελήφθησαν. Ο Booba, ή κατά κόσμον Ελί Γιαφά, έχει εμπλακεί σε διαμάχες με άλλους τραγουδιστές της γαλλικής σκηνής χιπ χοπ και στο παρελθόν, σύμφωνα με το Reuters. Στα πρώτα βήματά του συνεργάστηκε με τον Kaaris, αλλά στην πορεία η σχέση τους χάλασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο Ορλί ραπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ