Τι κάνει ο Πάνος Βλάχος και ο Θοδωρής Αθερίδης στο νέο βιντεοκλίπ της Ελένης Φουρέιρα; [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι κάνει ο Πάνος Βλάχος και ο Θοδωρής Αθερίδης στο νέο βιντεοκλίπ της Ελένης Φουρέιρα; [βίντεο]

Ο Πάνος Βλάχος και η Ελένη Φουρέιρα. Φωτογραφία:YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι μπορεί να κάνει επιτυχημένη μια ελληνική ταινία; Ένα εξαιρετικό σενάριο, καταξιωμένοι ηθοποιοί και ένα πιασάρικο soundtrack.

Και η νέα ταινία του Πιέρρου Ανδρακάκου «Αιγαίο SOS» τα έχει όλα. Το εντυπωσιακό cast, η υπόθεση αλλά και η Ελένη Φουρέιρα, με τη φωνή της οποίας θα ντυθεί μουσικά η ταινία, είναι οι λόγοι που θα μας κάνουν να περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του φιλμ.

Η παραλίγο Βασίλισσα της Eurovision, είναι εκρηκτική και η συμμετοχή της στην ταινία με το «Caramela», δεν περνά απαρατήρητη.

Το music video που κυκλοφορεί από την Panik Records, έχει γυριστεί στην Ανάβυσσο και περιλαμβάνει beach bar, πολύ χορό αλά Φουρέιρα, τον Πάνο Βλάχο ημίγυμνο, ένα πέρασμα του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Συριοπούλου, ξεκαρδιστικές ατάκες και μαγιό.

Το κομμάτι ωστόσο είναι διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού που έχει ερμηνεύσει ο Ισραηλινός τραγουδιστής Moshe Peretz. Η τραγουδίστρια και η Σοφία Παπαβασιλείου υπογράφουν τους ελληνικούς στίχους....

Δείτε το music video της Ελένης Φουρέιρα όπου πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eλένη Φουρέιρα Πάνος Βλάχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ