Η Κάρις Ντάγκλας φωτογραφίζεται με την μητέρα της, Κάθριν -Τι δουλειά νόμιζε ότι κάνει ο πατέρας της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κάρις Ντάγκλας φωτογραφίζεται με την μητέρα της, Κάθριν -Τι δουλειά νόμιζε ότι κάνει ο πατέρας της [εικόνες]

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η Κάρυς Ζέτα Ντάγκλας /Φωτογραφία: Town & Country
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.Για εμάς μπορεί να είναι διάσημοι ηθοποιοί, αλλά για τα παιδιά τους θα είναι πάντα οι γονείς τους.

Η 15χρονη κόρη τους ονομάζεται Κάρυς και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την μητέρα της για το εξώφυλλο του περιοδικού Town & Country στο τεύχος Σεπτεμβρίου. Η νεαρή ηθοποιός εμφανίζεται στο ετήσιο «Modern Swan» θέμα του εντύπου, ως ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία του θεάματος με διάσημους γονείς.

Η νεαρή κοπέλα, που μοιάζει στη μητέρα της, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη. Δεν ήξερε τι δουλειά κάνει ο πατέρας της, ενώ μεγάλωνε. Δεν ήξερε ότι είναι ηθοποιός, αλλά νόμιζε ότι είναι κάτι άλλο!

Δείτε την υπέροχη φωτογράφηση μητέρας-κόρης αλλά και τι δουλειά νόμιζε ότι έκανε ο Μάικλ Ντάγκλας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ