«Συναγερμός» στο London School of Economics για την ομιλία του Πολ Τόμσεν - iefimerida.gr

«Συναγερμός» στο London School of Economics για την ομιλία του Πολ Τόμσεν

Πόλ Τόμσεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο επικεφαλής της Τρόικας για την Ελλάδα, Πολ Τόμσεν αναμένεται να δώσει ομιλία στο London School of Economics σχετικά με τις δυνατότητες της χώρας μας για έξοδο από την κρίση.

Η είσοδος στη φημισμένη σχολή του Λονδίνου θα γίνεται μόνο με εισιτήριο ενώ θα απαγορεύονται αυστηρά τα σακίδια. Οι διοργανωτές είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι καθώς οι φοιτητές της δεν φημίζονται για την... ψυχραιμία τους. Είναι πολύ πρόσφατη άλλωστε η εμπειρία της ομιλίας του Γιώργου Αλογοσκούφη, τον οποίο οι φοιτητές υποδέχθηκαν με αυγά.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE και το ερώτημα που τίθεται είανι αν και πως μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση. Μαζί με τον επικεφαλής της Τρόικα, θα είναι ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος καθώς και η οικονομολόγος Βίκυ Πράις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ