Η Κίττυ Σπένσερ απολαμβάνει τις διακοπές της στο Portofino -Το πολυτελές ξενοδοχείο και το μοναδικό τοπίο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κίττυ Σπένσερ απολαμβάνει τις διακοπές της στο Portofino -Το πολυτελές ξενοδοχείο και το μοναδικό τοπίο [εικόνες]

Η Κίττυ Σπένσερ /Φωτογραφία: Instagram/kitty.spencer
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κίττυ Σπένσερ μας απασχολεί όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Η 27χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει πάρει την ομορφιά της και εντυπωσιάζει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Είναι μοντέλο του Ιταλικού Οίκου Dolce & Gabbana καθώς διαθέτει κάτι από ιταλική φινέτσα και μεσογειακό ταμπεραμέντο.

Η Κίττυ αποφάσισε να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές φέτος στην Ιταλία και να ζήσει λίγο από την περίφημη «dolce vita». Συγκεκριμένα, βρίσκεται στο Portofino, στο γραφικό και κοσμοπολίτικο ψαροχώρι της γειτονικής χώρας.

Αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό για γαλαζοαίματους, celebrities, και γενικά A-listers. Η νεαρή γαλαζοαίματη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσής της σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Κίττυ Σπένσερ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ