Σερβιτόρα επέστρεψε με μια συγκινητική επιστολή συγνώμης τα χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σερβιτόρα επέστρεψε με μια συγκινητική επιστολή συγνώμης τα χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο [βίντεο]

Φωτογραφία αρχείου: PxHere
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνη έμεινε η ιδιοκτήτρια ενός μεξικανικού εστιατορίου στην Τουσόν της Αριζόνα όταν ένα απόγευμα πριν από μερικές μέρες άνοιξε ένα γράμμα που μόλις είχε φθάσει για την ίδια.

Η άγνωστη αποστολέας είχε βάλει μέσα στο φάκελο 1.000 δολάρια κι όπως ανέφερε στην ιδιόχειρη επιστολή, είχε εργαστεί τη δεκαετία του 1990 στο ρεστοράν ως σερβιτόρα και στο διάστημα εκείνο είχε κλέψει μερικές εκατοντάδες δολάρια κι ήθελε με την κίνησή της αυτή να επανορθώσει.

«Ένας απ’ τους σερβιτόρους, με τους οποίους συνεργαζόμουν με παρότρυνε να μην χτυπάω στην ταμειακή μηχανή κάποια ποτά και να κρατάω τα χρήματα. Για κάποιον ανόητο λόγο το έκανα», γράφει η γυναίκα στην επιστολή και συνεχίζει: «Μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχα κλέψει ποτέ στη ζωή μου, ούτε το ξανάκανα. Ευτυχώς ήμουν απαίσια σερβιτόρα και με απολύσατε, προτού προλάβω να κλέψω κάτι παραπάνω από λίγες εκατοντάδες δολάρια. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε, αλλά ακόμη το μετανιώνω. Λυπάμαι πολύ, που σας έκλεψε. Σας παρακαλώ δεχθείτε τη συγνώμη μου κι αυτά τα χρήματα που επιστρέφω μαζί με τους τόκους 20 χρόνων.

Μια ευγνώμων πρώην υπάλληλος».

Σερβιτόρα επέστρεψε με μια συγκινητική επιστολή συγνώμης τα χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, Καρλότα Φλόρες, είπε στο τοπικό δίκτυο KVOA-TV ότι τα μέλη του προσωπικού βούρκωσαν όταν τους διάβασε την επιστολή. Πρόσφατα της είχε κλέψει κάποιος την τσάντα της και το γράμμα αυτό αποκατέστησε την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους, την έκανε, όπως είπε η ίδια, να πιστέψει ότι «υπάρχουν ακόμη εκεί έξω αρκετοί καλοί άνθρωποι».

«Δεν ξέρω ποια είναι ή που βρίσκεται, αλλά ελπίζω να διάβασε ή να είδε στις ειδήσεις τι θετικό αντίκτυπο είχε το γράμμα της όχι μόνον σ’ εμένα, την οικογένεια και την επιχείρησή μου, αλλά και για το μέλλον μας ως κοινωνία», είπε.

Ο γιος της ανήρτησε την επιστολή της πρώην σερβιτόρας στο Facebook σημειώνοντας: «Δεν χρειάζεται να λες πάντα ποιος είσαι για να επανορθώσεις κάτι. Έσωσες την εβδομάδα μας!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Αριζόνα ΤΟΥΣΟΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ