Η Ριάνα ποζάρει στη βρετανική Vogue και τα λεπτά της φρύδια κλέβουν την παράσταση [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ριάνα ποζάρει στη βρετανική Vogue και τα λεπτά της φρύδια κλέβουν την παράσταση [εικόνες & βίντεο]

H Ριάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στιγμή που σχεδόν όλες σταματήσουμε να λεπταίνουμε τα φρύδια μας με το τσιμπιδάκι, έρχεται η Ριάνα και η Vogue για να μας πει τέλος στα πυκνά φρύδια.

Η τραγουδίστρια γράφει ιστορία στη βρετανική Vogue καθώς είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Χρειάστηκαν μόλις 102 χρόνια για να αποφασίσει η βρετανική Vogue να κάνει αυτό το «τεράστιο» βήμα και αυτό οφείλεται χάρη στον Έντουαρντ Ένινφουλ, τον πρώτο μαύρο άντρα που βρίσκεται στο τιμόνι του περιοδικού.

Η Ριάνα είναι το κεντρικό πρόσωπο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018 και αυτά που ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων είναι τα πολύ λεπτά σε στυλ Μάρλεν Ντίτριχ φρύδια.

Ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως η νέα τάση δεν θέλει πια τα πυκνά φρύδια και την νέα κατεύθυνση δίνει η βίβλος της μόδας, Vogue.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, το Big Fashion Issue, είναι το πιο μεγάλο και πολυτελές της χρονιάς.

Είναι ο οδηγός για τις νέες τάσεις της σεζόν και το τεύχος που ξεπουλάει περισσότερο.

Δείτε τη φωτογράφιση της Ριάνα για την βρετανική Vogue στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάνα Vogue φρύδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ