H Αλίσια Σίλβερστοουν μασάει το φαγητό του μωρού της πριν του το δώσει - iefimerida.gr

H Αλίσια Σίλβερστοουν μασάει το φαγητό του μωρού της πριν του το δώσει

Αλίσια Σίλβερστουον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώην στάρλετ, νυν φανατική υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των ζώων και εσαεί εκκεντρική, η Αλίσια Σίλβερστοουν κατάφερει να ανέβει στο αφρό της επικαιρότητας με ένα βίντεο που την δείχνει να μασάει το φαγητό του 11 μηνών γιού της και μετά να το φτύνει στο στόμα του.

«Κάποια στιγμή τάισα τον Bear δυο κουταλιές από την σούπα λαχανικών μου. Αφού πρώτα τις είχα μασησεί εγώ. Πλέον, όποτε με βλέπει να τρώω κάτι, έρχεται από την άλλη άκρη του δωματίου και μου επιτίθεται στο στόμα», δήλωσε σχετικά η πρώην σταρ του Clueless.

Κρίμα που αυτή η συνήθεια που έχει αναπτύξει μάνα-γιός δεν είναι και ιδιαίτερη υγιεινή. Σύμφωνα πάντα με ειδικούς διατροφολόγους που σχολίασαν την όλη ιστορία ως εξής «Είναι λανθασμένη η αντίληψη ότι είναι καλό πράγμα να μασάει μια μάνα το φαγητό του παιδιού της. Υπάρχουν πολλοί ιοί και βακτήρια που μπορούν να περάσουν στο παιδί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ