Κιμ Καρντάσιαν: Ημουν γυμνή όταν με πήρε τηλέφωνο ο Ντόναλντ Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Κιμ Καρντάσιαν: Ημουν γυμνή όταν με πήρε τηλέφωνο ο Ντόναλντ Τραμπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο το παρασκήνιο του τηλεφωνήματος με τον Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μέχρι και σε αυτό κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση.

Κι αυτό γιατί η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως την ώρα που της τηλεφώνησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ήταν γυμνή, λόγω γυμνής φωτογράφισης που έκανε εκείνη την ώρα.

Βέβαια όπως διευκρίνισε η Κιμ Καρντάσιαν στον Τζίμι Κίμελ στου οποίου την εκπομπή ήταν καλεσμένη, η ίδια δεν μίλησε έτσι γυμνή στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά πρώτα φόρεσε μία ρόμπα.

Το τηλεφώνημα έγινε πριν η Κιμ Καρντάσιαν συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να μιλήσουν για την αποφυλάκιση της Άλις Μαρί Τζόνσον, για την οποία η διάσημη τηλεπερσόνα είχε ζητήσει χάρη, καθώς η φυλακισμένη είχε ποινή ισόβιας κάθειρξης για κατοχή κοκαΐνης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από το 1996.

Οσο για το πως ήταν η συνάντησή της με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε πως θα της μείνει αξέχαστη και πως έφυγε ενθουσιασμένη.

«Περπάτησα και μπήκα μέσα αποσβολωμένη, κοίταξα γύρω μου και ένιωσα σα να με χτύπησε κεραυνός μόλις συνειδητοποίησα πως ήμουν στο Οβάλ Γραφείο και του είπα “Ουάου, είμαστε στο Οβάλ Γραφείο”. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που του είπα και μετά χρειάστηκα λίγο χρόνο προκειμένου να συνέλθω», είπε.

Η Κιμ στη συνέχεια της κουβέντας της με τον Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ υποστηρίζει τον Τραμπ ενώ σε ερώτηση για το αν υποστηρίζει και η ίδια, η διάσημη τηλεπερσόνα απάντησε εμμέσως λέγοντας «Δεν έχω να πω κάτι κακό για τον Τραμπ, γιατί του είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό το απίστευτο πράγμα που έκανε για μένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ