Ο τραγικός απολογισμός έφερε τελικά προβληματισμό στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Ο τραγικός απολογισμός έφερε τελικά προβληματισμό στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο τραγικός απολογισμός έφερε τελικά προβληματισμός στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δεινή θέση βρίσκονται υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν δέκα ημέρες από την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι, την ώρα που νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνοντας την απουσία οργανωμένου σχεδιασμού.

Βαριά ατμόσφαιρα σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου

Η ατμόσφαιρα σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου παραμένει βαριά. Στο κυβερνητικό στρατόπεδο εξακολουθούν να αναζητούν εναγωνίως τρόπους για να αποσυμπιεστεί -επικοινωνιακά και πολιτικά- η δύσκολη κατάσταση των τελευταίων ημερών. Και για το λόγο αυτό γίνονται συσκέψεις άτυπες,χωρίς να γνωστοποιούνται. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida βουλευτές και κομματικά στελέχη έχουν αρχίσει να κάνουν τον δικό τους…απολογισμό, ως προς τη διαχείριση που έγινε σε όλα τα επίπεδα.

Καμπανάκι από τους βουλευτές

Στις τάξεις των βουλευτών επικρατεί το απόλυτο μούδιασμα για πολλαπλούς λόγους. Τόσο αυτοί που έχουν μείνει εντός Αθηνών, όσο και αυτοί που έχουν αναχωρήσει ήδη για καλοκαιρινές διακοπές ζητούν από δω και στο εξής «να γίνει καλύτερη διαχείριση με έργο»!

Τα μαζεύουν για τις μπουλντόζες και τα αυθαίρετα

Ενώ στο ερώτημα πόσο γρήγορα και αν θα δούμε μπουλντόζες να γκρεμίζουν αυθαίρετα, απαντούν πως «στόχος δεν πρέπει να είναι να τιμωρήσουμε τα φτωχά νοικοκυριά αλλά να πάμε σε αναγκαίες παρεμβάσεις».

Συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου

Εκτός μεγάλου απροόπτου, τις επόμενες ώρες επίκειται συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό, προκειμένου κυβέρνηση και κόμμα να συνεκτιμήσουν όλα τα δεδομένα.

Οι πυρκαγιές και οι φιέστες

Η απώλεια ανθρώπινων ζωών ρίχνει βαριά σκιά στις φιέστες που σχεδιάζονταν, ενόψει της εξόδου από τα μνημόνια. Ενώ έκδηλη είναι η ανησυχία και για το πολιτικό κόστος που θα εισπράξει το κυβερνόν κόμμα, έναν παράγοντα τον οποίο αρκετοί λαμβάνουν υπόψιν χαρακτηρίζοντάς τον απρόβλεπτο.

Σιγή ασυρμάτου μέχρι…νεωτέρας

Κατά τα λοιπά, αρκετοί βουλευτές ήταν αυτοί που ετοιμάζονταν να…κονταροχτυπηθούν στα τηλεοπτικά πάνελ με πολιτικούς τους αντιπάλους. Ωστόσο, το εμπάργκο του Μαξίμου -προς αποφυγήν άστοχων δηλώσεων- τους στέρησε αυτή τη δυνατότητα. Τις επόμενες μέρες ,πάντως, επίκεινται νεότερες αποφάσεις ως προς την ημερομηνία λήξης για την απαγόρευση των εμφανίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά Μάτι κυβέρνηση βουλευτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ