Απίστευτο: Εκανε διάρρηξη για να μπει στο wi-fi -Τον πήρε στο κυνήγι ο ιδιοκτήτης - iefimerida.gr

Απίστευτο: Εκανε διάρρηξη για να μπει στο wi-fi -Τον πήρε στο κυνήγι ο ιδιοκτήτης

17χρονος έκανε διάρρηξη για να μπει στο wi-fi (Φωτογραφία αρχείου: AP/ Jeff Fusco)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ζήτησε χρήματα, ούτε κοσμήματα. Ο 17χρονος διαρρήκτης ήθελε τον... κωδικό του wi-fi!

Κι όμως, αυτό συνέβη στο Πάλο Αλτο της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι που ζει στο συγκεκριμένο σπίτι, περίπου 60 ετών, είχε πέσει για ύπνο, όταν είδαν τον άγνωστο στην κρεβατοκάμαρά τους. Ο 17χρονος τους ξύπνησε και τους ζήτησε να χρησιμοποιήσει το δίκτυο wi-fi. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντέδρασε, πήρε στο... κυνήγι τον ανήλικο και τον έδιωξε από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Τελικά, εντόπισαν τον διαρρήκτη και τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα, ενώ διαπίστωσαν ότι ο ίδιος είχε κλέψει ένα ποδήλατο στην περιοχή λίγες ώρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα είδε τον 17χρονο έξω από το σπίτι της και εκείνος της έκανε νόημα ότι θέλει να μιλήσουν. Η γυναίκα φώναξε έναν άνδρα που βρισκόταν στο σπίτι και μαζί πλησίασαν τον νεαρό, ο οποίος τους ζήτησε να χρησιμοποιήσει το WiFi τους, γιατί δεν είχε δεδομένα στο κινητό του. Του ζήτησαν να φεύγει και τον είδαν να απομακρύνεται με ένα ποδήλατο, μόνο που διαπίστωσαν αρκετά αργότερα ότι ήταν το δικό τους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαρρήκτης wi-fi Καλιφόρνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ